Natječaj "Mladi lav" 2017.

Pozivamo mlade i talentirane strip crtačice i crtače do 15 godina starosti da se prijave na tradicionalni CRŠ-ov natječaj "Mladi lav"!

Ovogodišnja je tema "Vizija budućnosti", a stručni žiri odabrat će pobjednike u dvije dobne kategorije (do 10 godina starosti i od 11 do 15 godina) te podijeliti vrijedne nagrade na Festivalu, koji se ove godine održava od 12. do 14. svibnja 2017., u HDLU - Hrvatskom domu likovnih umjetnika.

Svoje radove uz osobne podatke (ime i prezime, adresu, telefonski broj i dob) pošaljite do 30. travnja 2017. na adresu:

Ljerka Višnar
"Za natječaj Mladi lav"
Božidara Magovca 15
10020 Zagreb


Vizija budućnosti

Zamišljate li ikad kako će svijet izgledati za 10, 20, 100 ili 1000 godina? Što kad biste se upravo sada mogli transportirati u budućnost? Kako biste to učinili? U nekakvom vremenskom stroju, vremeplovu? Što biste tamo zatekli? Kojekakva tehnološka čuda, robote, leteće automobile, nebodere od tisuću katova, ili možda život na Marsu? Kakve poslove rade ljudi budućnosti, kako provode vrijeme, imaju li kućne ljubimce i kakve? Idu li djeca u školu i što se u njoj uči? U kakvim se parkovima igraju i kakvim aktivnostima bave u slobodno vrijeme?

Upregnite maštu i stripom otputujete u budućnost, a nama pošaljite svoju priču o tome kako je tamo. Format nije zadan – stvarajte bez ograničenja, i možda osvojite vrijedne nagrade!

Budete li imali ikakvih pitanja, slobodno nam se obratite na:

Udruga Crtani romani šou
e-mail: info@crsfestival.com
mob: +385995901133

Sretno!

Natječaj "Mladi lav" 2016.

Pozivamo mlade i talentirane strip crtačice i crtače do 15. godine starosti da se prijave na tradicionalni CRŠ-ov natječaj "Mladi lav"!

Ovogodišnja je tema "Putovanje", a stručni žiri će odabrati pobjednike u dvije dobne kategorije (do 10 godina starosti i od 11 do 15 godine) te podijeliti vrijedne nagrade na Festivalu koji se održava od 13. do 15. svibnja 2016. godine u Hrvatskom domu likovnih umjetnika (HDLU).

Svoje radove uz osobne podatke (ime i prezime, adresu, telefonski broj i dob) pošaljite do 10. svibnja na adresu:

Galerija Pikto (Udruga Atanor)
"Za natječaj Mladi lav"
Branimirova 29 (Branimir Centar)
10000 Zagreb


Putovanje

Put života pun je skretanja i okretanja, te dva puta nikada nisu ista. No opet, lekcije koje naučimo dolaze iz naših putovanja, ne odredišta. Američki pjesnik Don Williams autor je poznate sintagme o putovanju kao bitnijem od cilja. Kako vi gledate na putovanja?

Kakvih sve vrsta putovanja možemo imati? Tko sve putuje i zašto? Kako zamišljate svoj životni put? Kuda putujete u svojim mislima? Kroz dimenzije, na drugi kraj svemira, do svoje rodbine, na egzotična i strašna mjesta, neki putuju kako bi pobjegli od nečeg neki kako bi stigli do nečeg, a neki samo putovanja radi. I što se sve na tim putovanjima može dogoditi, koga sve možemo upoznati i što sve možemo učiniti?  Sve velike priče o junacima počinju upravo putovanjem. Pozivamo vas da se uputite u svoju maštu, da putujete stripom kuda god vas to putovanje odvelo i da nam pošaljete svoju priču o tom putovanju na natječaj Mladi Lav, te možda osvojite vrijedne nagrade.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno nam se obratite:

Udruga Crtani romani šou
e-mail: info@crsfestival.com
GSM: +385995901133

Sretno!

18. CRŠ natječaj za djecu i mlade "Mladi lav"

Pozivamo mlade i talentirane strip crtače do 15. godine starosti da se prijave na tradicionalni CRŠ-ov natječaj "Mladi lav"!

Ovogodišnja je tema "Dvorac", a stručni žiri početkom svibnja odabrat će pobjednike u dvije dobne kategorije (do 10 godina starosti i od 11. do 15. godine) te podijeliti vrijedne nagrade na Festivalu, koji se održava od 15. do 17. svibnja u Hrvatskom domu likovnih umjetnika (HDLU), popularno poznatoj kao zagrebačka Džamija.

Svoje radove uz osobne podatke (ime i prezime, adresu i dob) pošaljite do 19. travnja na adresu:

Slaven Gorički,
Grdenci 51,
49210 Zabok

Sretno!

Cosplay natječaj 2014.

Ti si oduvijek znao da u tebi čuči superjunak, no tramvajska ti vrata gnječe nevidljivi plašt, dućan na uglu ne prodaje hranu za zmajeve, a rašpicom ne možeš dobro naoštriti strijele.

Stvarnost je precijenjena. Dođi na 17. izdanje međunarodnog festivala stripa Crtani Romani Šou i pokaži svoje prave boje!

Drugu godinu zaredom organiziramo Cosplay natječaj, a najbolje i nagrađujemo. Festival se održava od 16. do 18. svibnja 2014. u Domu Hrvatskog društva likovnih umjetnika, Trg žrtava fašizma 16, a jedan od ta tri dana dobit ćeš priliku napokon utjeloviti omiljeni lik!

Tročlani žiri na licu mjesta ocjenjivat će originalnost, kreativnost, izvedbu i detaljnost izrade kostima, a tri najbolja kostima dobit će vrijedne nagrade i brdo stripova. Prva nagrada iznosi 1000 novčanih kuna, druga i treća 700 odnosno 500 kuna protuvrijednost u stripovima, a od ove godine uvodimo i četvrtu - nagradu iznenađenja! Sponzori nagrada u stripovima su Stripovi na kvadrat i Hgc logossun.

Dostavi nam svoje ime i prezime i e-mail adresu na udruga.crs@gmail.com i najavi svoje sudjelovanje na natječaju najkasnije do 8. svibnja 2014.!

Vidimo se na CRŠ-u!

17. CRŠ natječaj za djecu i mlade "Mladi lav"

Pozivamo mlade i talentirane strip crtače do 15. godine starosti da se prijave na tradicionalni CRŠ-ov natječaj "Mladi lav"!

Ovogodišnja je tema "Fatamorgana", a stručni žiri početkom svibnja odabrat će pobjednike u dvije dobne kategorije (do 10 godina starosti i od 11 do 15 godine) te podijeliti vrijedne nagrade na Festivalu, koji se održava od 16. do 18. svibnja u HDLU-u!

Svoje radove uz osobne podatke (ime i prezime, adresu i dob) pošaljite do 9. svibnja na adresu:

Slaven Gorički,
Grdenci 51,
49210 Zabok


Sretno!